Mida del text        |       | Mapa web   
Idioma: Català | Castellano | English | Français

Destaquem

Santa Perpètua de MogodaCastell de Can Taió

El Castell de Can Taió és un veritable capritx de Miquel Gomis i Güell, el seu propietari. Contagiat pel romanticisme del segle XIX, Gomis va decidir construir un castell com els antics, i la seva construcció es va allargar fins a 1929.
UllastrellEl Progrés

Neix, en els anys 30, del moviment popular agrícola i ramader afí a la Unió de Rabassaires. En ell hi participaven i reunien els treballadors del camp.
CastellbisbalErmita de Sant Joan de Benviure

Ermita situada a l’extrem sud-est del terme, i al costat mateix de la masia de Ca n'Estaper (s. XVII). La seva construcció està datada del segle XI. Tot i que les restes de l’actual són una reconstrucció del segle XVII.
Castellar del VallèsL'Ateneu

L'Ateneu és un equipament municipal dedicat a les arts escèniques. És de gestió mixta duta a terme per la Regidoria de Cultura i dues entitats: Esbart Teatral de Castellar del Vallès i La Xarxa.
Sant Quirze del VallèsLa Patronal

La Patronal és un edifici Modernista del 1922. Antic centre social de gent benestant del Poble i antiga seu del cafè Espanyol. Actualment es fan activitats de caire cultural.
Sant Quirze del VallèsMasia de Can Barra

Mas de propietat municipal format per la masia antiga, que data del s. XVII (conserva un forn de pa, un gran celler, quadres i magatzem agrícoles), i una torre bastida l’any 1888, que va servir d’escola durant la Guerra Civil. Al costat hi ha la font de Can Barra, d’aigua natural.
SabadellMuseu del Gas

Situat a l’edifici modernista La Energia, a la Plaça del Gas de Sabadell, el Museu del Gas proposa un recorregut per l’evolució de la indústria del gas i l’electricitat en els segles XIX i XX a través dels canvis socials que van produir les noves tecnologies i els nous invents.
Sant Cugat del VallèsMuseu Sant Cugat - Casa Aymat

La Casa Aymat és la subseu del Museu de Sant Cugat dedicada a l’art contemporani i, especialment, a l’art tèxtil.
SabadellObservatori Astronòmic

L’edifici està gestionat per l’Agrupació astronòmica de Sabadell. Consta d’un auditori per a 40 persones, una biblioteca, una exposició permanent i l’observatori pròpiament dit en forma de torre cilíndrica, que té una cúpula amb el telescopi més gran d’Europa.
SabadellVapor Buxeda Vell

Testimoni excepcional del patrimoni industrial de la ciutat de Sabadell, introdueix al visitant en el marc històric de la industrialització catalana i sabadellenca. Aquest espai conserva una joia de la tecnologia industrial del l'època, la màquina de vapor semifixe Wolf (1906).

Consorci de Turisme del Vallès Occidental
Carretera N-150, Km 15 | 08227 - Terrassa | Tel. 93 727 35 34